Mazeretli Derse Yazılma ve Farklı Bölümden Ders Alma Başvurusu

SABİS sistemi üzerinden kendi Bölümünden ders seçimleri 11 Şubat tarihinden başlayıp 13 Şubat'a kadar tekrar açılacaktır. Hiç yazılma yapmayanlar SABİS-derse yazılma sekmesinden ders seçimi yapabilirler.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mazeretli Derse Yazılma Duyurusu

Farklı Bölümden Ders Seçimi yapacak öğrencilerimizin Öncelikle SABİS-Ders Programlarından talep edeceği dersin açılıp açılmadığını kontrol etmesi gerekmektedir.

Başvurular  bugün itibari ile başlamıştır. Başvurular sadece yüzyüze Bölüm Danışmanınız ile yapılacak olup  talep 1 sefer alınacaktır.  Bu konuda sorumluluk size aittir. Mail olarak başvuru iletmeyiniz.

Farklı Bölümden Ders Seçimi Son Başvuru Tarihi 15 Şubat Salı günüdür.

Derse Yazılma kuralları içinde Başvuru yapmanız beklenmektedir.

Başvuru yapmış olmanız derslere yazılmış olduğunuz anlamına gelmez!

Bölüm Başkanlığı tarafından uygun görülen öğrencilerin başvuruları,  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı İktisat birim personeli tarafından SABİS sistemine işlenecektir.