Yaz Okulu Derse Yazılma ve Farklı Bölümden Ders Alma Başvurusu Hakkında

Yaz Okulunda Ders Seçimi yapacak öğrencilerimizin Öncelikle SABİS-Ders Programlarından talep edeceği dersin açılıp açılmadığını kontrol etmesi gerekmekte ve aşağıda belirtilen yaz okulu derse yazılma duyurusunu dikkatle incelemelidir.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Yaz Okulu Derse Yazılma Duyurusu

Yaz Okulunda Farklı Bölümden Ders Seçimi yapacak öğrencilerimizin Öncelikle SABİS-Ders Programlarından talep edeceği dersin açılıp açılmadığını kontrol etmesi gerekmektedir.

-Başvurular  27.06.2022 tarihinde başlayacak olup, 03.07.2022 tarihinde sonlanacaktır.  - Dilekçeler iktisat@sakarya.edu.tr adresi üzerinden kabul edilecektir.
- Dilekçeler öğrenci mail üzerinden kabul edilecektir ve sistem kişisel mailleri dikkate almamaktadır.
- Dilekçeyi bir defa gönderme hakkınız bulunmaktadır ve sorumluluk size aittir.

Farklı Bölümden Ders Seçimi Son Başvuru Tarihi 03.07.2022 tarihine kadardır.

Derse Yazılma kuralları içinde Başvuru yapmanız beklenmektedir.

Başvuru yapmış olmanız derslere yazılmış olduğunuz anlamına gelmez!

Bölüm Başkanlığı tarafından uygun görülen öğrencilerin başvuruları,  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı İktisat birim personeli tarafından SABİS sistemine işlenecektir