SAÜ Yabancı Diller Yüksekokulundan Ziyaret

SAÜ Yabancı Diller Yüksekokulundan Siyasal Bilgiler Fakültesi dekan yardımcısı ve  İktisat Bölüm Başkanımız ve Prof. Dr. Ahmet Gülmez'e  samimi bir ziyaret gerçekleşti. Ziyarete yüksekokul müdür yardımcıları Öğr.Gör. Ömer İlhan ve Öğr.Gör. Nurdan Karasu ile bölüm başkan yardımcısı Öğr.Gör. Mete Tekin ve Yüksekokul sekreteri Arife Kaya katıldılar.

Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olacak ogrencilerin en az B1 seviyesinde yabancı dile sahip olmaları için yapılması gerekenler hakkında fikir alış verişinde bulundular. Görüşmenin sonunda Ahmet Gülmez hocamız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; yüksekokul yönetimi bölüm başkanımıza yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret sonrasında birlikte fotoğraf çekildiler.

Etiketler :

Ziyaret,