Ana Sayfa
Duyurular
2024 Yükseköğretim Kurulu Üstün Başarı Ödülleri "yılın Doktora Tezi Ödülü"

2024 Yükseköğretim Kurulu Üstün Başarı Ödülleri "Yılın Doktora Tezi Ödülü"

2024-2025 Akademik Yıl Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirildi. Yükseköğretim Kurulu 2024 Üstün Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu. 

2024 yılı Yükseköğretim Kurulu Üstün Başarı Ödülleri, akademik başarıları ve topluma katkıları nedeniyle sahiplerine takdim edildi. Bu ödüller, bilimsel araştırma ve topluma hizmet projelerini teşvik etmek amacı taşımaktadır. 

Bireysel Ödüllerde Yükseköğretim Kurulu tarafından hoca ile öğrencisinin ilişkisine dikkat çekmek ve bu konuya önem verildiği göstermek amacıyla doktora öğrenci ile danışmanı birlikte ödüllendirildi.

Sosyal ve Beşerî Bilimler kategorisinde "Yılın Doktora Tezi Ödülü"ne "YENİLENEBİLİR DOĞAL KAYNAKLAR, DIŞSALLIKLAR VE ULUSLARARASI TİCARET ARASINDAKİ İLİŞKİNİN AÇIK ERİŞİM DENGE MODELİYLE ANALİZİ" çalışmasıyla layık görülen Dr. Gökhan Güven ve danışmanı Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Selim İnançlı ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldılar. 

Prof. Dr. Selim İnançlı ve Dr. Gökhan Güven'i bu önemli başarıları dolayısıyla tebrik ediyor, gelecekteki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.

Fotoğraflar